2015. január 29., csütörtök

Adidas férfi kapucnis-cipzáros felső INGYEN POSTA - Jelenlegi ára: 10 990 Ft


ADIDAS FÉRFI KAPUCNIS CIPZÁROS FELSŐ INGYEN POSTA!!!!
100%-OS VÁSÁRLÓI BIZTONSÁG, HA A TERMÉK NEM ÉRKEZNE MEG A MEGADOTT IDŐN BELÜL VISSZATÉRÍTEM A TERMÉK ÁRÁT!!!
Kedves ÉRDEKLŐDŐ leendő VÁSÁRLÓ
Üdvözöllek az aukciómon
Számomra nagyon fontos a vásárlók megelégedettsége, ezért mindent megteszek, és bármilyen időközben felmerülő problémával nyugodtan forduljanak hozzám, biztosan találunk megoldást.
A termék külföldről érkezik egyenesen a gyárból ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő 15-45 munkanap. Kérem ennek tudatában licitáljun.
Vásárlást követően felveszem önnel a kapcsolatot emailban, az esetek 97%-ban aznap, de legkésőbb 3 napon belül és megírom a további teendőket. Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal rendelem és miután postára adták küldöm önnek a csomag feladási számát amivel ön a magyar posta honlapján nyomon követheti a csomagot, a félreértések elkerülése végett.
Általános szerződési feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészről vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
        Garanciális igények teljes körű közvetítése
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi.
NAGYON FONTOS!!
LEÜTÉST KÖVETŐEN MAX 3 MUNKANAPON BELÜL FELVESZEM ÖNNEL A KAPCSOLATOT, INNENTŐL SZÁMÍTVA 5 MUNKANAP ÁLL RENDELKEZÉSÉRE AZ ÖSSZEG ELUTALÁSÁRA, HA NEM ÉRKEZIK MEG AZ UTALÁS A MEGADOTT HATÁRIDEIG ÉS AZ ESETLEGES KÉSÉST ELMULASZTOTTA JELEZNI, EZ ESETBEN A MEGRENDELÉST AUTOMATIKUSAN TÖRLÖM ÉS AZ ADÁSVÉTELT NEGATÍVVAL ÉRTÉKELEM.
                VÁSÁROLJ NÁLUNK BÁRMILYEN MÁRKÁJÚ CIPŐT-KABÁTOT MINIMUM 2 PÁRAT VAGY DARABOT ÉS AJÁNDÉKBA TE VÁLASZTHATSZ EGY "R. B. " NAPSZEMÜVEGET. 3 PÁR ESETÉN 2DB SZEMÜVEG AZ AJÁNDÉK AMIT TE VÁLASZTASZ KI!
Méretek: A képek között megtalálod a mérettáblázatot!  
 


Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Az aukció vége: 2015-02-03 13:18
. Adidas férfi kapucnis-cipzáros felső INGYEN POSTA - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése